De agenda!

1 september 2018 kan je ons vinden voor een lekker glaasje top champagne op het Koningsplein in De Panne van 12u tot 20u. We nemen deel aan de Thaise markt (deel 1) voor het goede doel! Het goede doel is onder andere een schooltje en een opvanghuis in Thailand, binnenkort verschijnt hier een artikel over dat we met veel plezier zullen delen!

8 september 2018 is onze jaarmarkt in Bazel aan de beurt! Iedereen welkom voor een lekker glaasje champagne of de welbekende Immer Hoepe!

Meer info volgt , onze staanplaats, de juiste uren...

Terug naar onze Thaise markt, deel 2 dan...

Dat zal plaatsvinden op het plein voor het Gemeentehuis in Koksijde op 29 september 2018 van 12u tot 20u.

En voorlopig als laatste op de agenda maar niet de minste!

Onze tasting! Dit jaar kiezen we voor een locatie in Antwerpen aan het plein van de

Bourla schouwburg..

Hou 6 oktober 2018 vrij voor onze feestelijke tasting, want stilaan gaan we op dat moment toch al even aan het einde jaar denken, kerstmis en nieuwjaar komen er dan toch weer snel aan, we zorgen voor de lekkere champagne en we denken al mee aan eindejaarsgeschenken.

Uitgelichte berichten
Recente berichten