Valentijn.

l’ amour des bulles.

Feest der liefde. Valentijns dag was voor de Romeinen destijds al een belangrijk feest. Volgens het verhaal werden de namen van ongehuwde jonge vrouwen in een grote kom gegooid. Ongehuwde mannen mochten dan om de beurt een naam trekken. Tijdens het feest waren de twee jonge mensen die aan elkaar gekoppeld werden elkaars partner. Echter toen in Europa het christendom opkwam, werd dit heidense feest door de Kerk verboden. In 496 veranderde paus Gelasius het Lupercalia-feest van 15 februari in St.-Valentijnsdag van 14 februari.

Champagne..

Vogels, bloemetjes en bijtjes Een hele andere uitleg is dat omstreeks 14 februari de vogels met paren beginnen. Al in de 14 eeuw schreef Geoffrey Chaucer ” want het was op Sint Valentijnsdag, dat elke vogel een partner kiest”. Liefde voor bubbels dus.

De dag om eens iets speciaals te doen voor je geliefde.

Een mooi gebaar een unieke gelegenheid om elkaar eens te verrassen ( te verwennen) met bubbels, echter er zijn net als mensen zoveel bubbels in vele soorten en maten.

Onze mooie champagne met zorg en liefde gemaakt en dat proef je bij elke slok weer, keuze te over.

Valentijns aanbieding

Pak je moment. Verras je Valentijn met echte mooie bubbels.

14 februari is met uitstek de dag om stil te staan bij je geliefde.

Het uitgelezen moment om je liefde dus eens echt te verrassen en Champagne is natuurlijk bij uitstek de drank van de liefde of zoals de Fransen zeggen l’ amour des bulles.

Nog een bijzondere fles champagne nodig? Of een mooi pakketje?

Bestel tijdig!

Uitgelichte berichten
Recente berichten