Nieuwsflash...

De duurste champagneglazen ter wereld...

De glazen zijn 15 cm hoog en wegen 250 g. Ze zijn beiden gemaakt uit één groot blok kristal en er waren zo maar eventjes 7 juweliers nodig om er 1700 witte en roze diamanten in te verwerken.

Goede champagne dient gedronken te worden uit even goede champagneglazen. Hieruit volgt natuurlijk dat voor de meest exclusieve champagne dan ook alleen de meest exclusieve champagneglazen goed genoeg zijn. Designer John Calleija ontwierp een paar champagneglazen die álle andere champagneglazen degradeert tot een armoedige vertoning. Uitgehakt uit een paar grote stukken kwartskristal van ruim 8 kg per stuk, werden de glazen ingelegd met 1700 witte en zeldzame roze diamanten. De champagneglazen zijn ruim 15 cm hoog wegen, een goede 220 gram en bevatten samen 15 karaat aan diamanten! Voor een anonieme klant van Calleija was het liefde op het eerste gezicht. Hij kocht de set met de bedoeling om de glazen als nieuwe erfstukken in de familie te brengen. Met deze aanschaf mocht de man een waarde van ruim Eur. 280.000 euro bij de familie inventaris bijschrijven...

Maar geen paniek... hou onze webiste in het oog voor leuke betaalbare champagne gerelateerde gadgets en geschenken, ze zullen ook te zien en te koop zijn op onze tasting. Ideaal als kertsgeschenk of nieuwjaarattentie.

Uitgelichte berichten
Recente berichten