Huis Paul Sadi

Huis Paul Sadi is een echte familiezaak. Dit label bestaat al sinds 1924, en is opgericht door Virgile Portier. De wijnvelden gingen van generatie over op generatie, steeds groter wordend. Vandaag beslaan de gronden zo'n 8 hectare.

De druiven gebruikt voor de champagnes van Paul Sadi zijn niet besproeid met insecticiden. De familie draagt ecologisch verantwoord ondernemen dan ook hoog in het vaandel. De druiven worden geperst in een traditionele pers van 4000 kilogram. 

Vandaag is Jérôme de drijvende kracht achter dit Grand Cru champagnehuis waarvan we met enige trots mogen zeggen dat wij de exlusieve invoerders zijn voor België.

Ontdek de champagnes van Paul Sadi

Cuvée Simone Premier Cru

Deze champagne van 100% Chardonnay is op eiken vaten gerijpt en heeft subtiele toetsen van rood fruit in het smakenpalet. 

IMG_6296.JPG

Cuvée Hommage Grand Cru Rosé

Met een aroma van lichtroze bloemen en roze pompelmoes is deze rosé champagne een aanrader als aperitief, maar smaakt ook bij vis- en nagerechten. 

Schermafbeelding 2019-04-06 om 14.25.33.

Cuvée Homm'age Grand Cru 

Lekker bij alle speciale momenten in het leven! De aroma's van bloemen en pompelmoes maken jouw dag net dat tikkeltje feestelijker.